Ny forløb starter altid med en uforpligtende samtale inden vi evt indleder et samarbejde. Jeg har kun et begrænset antal pladser og det er vigtig at vi matcher hinanden og vores forventningerne til samarbejdet. 

Vi har derefter vores første samtale der varer ca. 2 timer, den foregår ved et møde, hvor jeg med udgangspunkt i dine problematikker giver dig mine forslag til den mest hensigstmæssige strategi.

Forløb

Vi skal arbejde sammen om din kost, dine trænings og aktivitetsvaner, dine mentale strategier, din søvn og evt stress. Vi retter hele tiden opmærksomheden mod de områder, som er mest relevant for dig. Du får ikke bare en standardplan, for sådan en er der ingen der får glæde af. Vi justerer derimod, sådan at det vi arbejder med, hele tiden passer til netop dig og dit liv. Ved hvert møde, får du strategier til alle vaner og et program til træningsøvelser, som du kan udføre derhjemme.

Vi udvikler og justerer dine vaneændringer, enten ved at vi mødes personligt eller online hveranden uge. I perioderne mellem vores møder arbejder du, i dit eget tempo, med dine vaneændringer.

På den måde bliver du selv i stand til, resten af livet, at justere på en måde så du kan bevare energi, bedre søvn, humør og overskud, færre gener og en slankere talje. Efter de 13 uger har du selvfølgelig mulighed for at forlænge vores samarbejde, hvis du stadig har brug for støtte til din proces.

Møderne foregår fortrinsvis i mit eget træningslokale i Ballerup. Møder i dit hjem, i hovedstadområdet kan aftales, men tillægges kørsel, 120 kr/ møde.

PRISER & PAKKER

Priserne kan variere da de jeg altid tager udgangspunkt i netop din situation. Du modtager altid et individuelt tilbud.

Startpakke 1

Sundhedsjournal / indledende møde, 2 timer.

Herefter 6 x online-møder.

1 time hveranden uge

 

Startpakke 2

Sundhedsjournal/ indledende møde, 2 timer.

Herefter 6 x fysisk fremmøde.

1 time hveranden uge. 

 

Opfølgende  samtaler

Disse kan være en kombination af online og fysiske møder a' 1 time

 

Særlige forløb

Der kan være  særlige omstændigheder, som gør et alternativt forløb mere hensigstmæssigt.

Derfor aftales priser altid individuelt.

Navn*
Emailadresse*
Telefonnummer
Besked*