Alle systemer i os arbejder uadskilleligt sammen

Du er en helt unik kvinde. Din krop, dit sind, din biologi, din historie, dine symptomer, dine gener og dine udfordringer er også er helt unikke.

Selvom vi er mange der deler "skæbne" findes der ingen i hele verden der er lige præcis som dig.

Traditionel lægevidenskab tilbyder ofte generel symptombehandling, som kan være både vigtig og nødvendig. 

Det kan lindre og gøre livet lettere her og nu, men det der giver langtidholdbare resultater, er justering af de vaner der skaber problemer for dig. 

De vaner der tilsammen udgør din livsstil.

Derfor skal sundhed ses i et helhedsperspektiv

Vi kan selv genskabe harmoni og balance. På den langtidsholdbare måde. Det gør vi  ved at justere på vores livsstilsvaner.

På den måde opnås bedre harmoni og balance i kroppens 3 helt overordnede styresystemer: Hormonsystemet, nervesystemet og immunsystemet. 


Alle 3 systemer har i sig selv en kompleks opbygning og talrige funktioner i kroppen. Men de er afhængige af og påvirker også hinanden gensidigt, i et meget komplekst samspil.

Når alting virker i en optimal balance, føler vi os vitale, vi har energi og trives. De udfordringer livet udsætter os for, klarer vi fint.

Men ubalancer i bare et af systemerne, kan over tid og med alderen skabe generende symptomer og på sigt vil det  påvirke alle 3 systemer.

Ubalancer kan - udover en lang række sygdomme - føre til forringet livskvalitet. Det kan vi mærke  i form af generende symptomer, der forværres med alderen og ikke mindt i forbindelse med overgangsalderen.

Når vi ved hvad det handler om, kan vi styre udenom eller begrænse konsekvenserne.

Vi har allesammen selv indflydelse på vores sundhed og mulighed for at  skabe de allerbedste forudsætninger for et langt og godt liv. Det betyder at vi langt henad vejen, selv kan tage ansvaret og magten over vores livskvalitet tilbage til os selv.

Jeg arbejder ud fra min viden og erfaring fra den traditionelle lægevidenskab, kombineret med mine viden som hormonterapeut.

Jeg bruger det bedste fra begge verdener til at identificere de grundlæggende årsager til dine problemer og ubalancer. Derfra fokuserer vi på at genoprette balance i dine normale, sunde funktioner. 

Navn*
Emailadresse*
Telefonnummer
Besked*