Måske har du allerede gjort alt muligt, uden resultat

Det virker som om, at nu hvor du er omkring de 40+, måske på vej eller midt i din overgangsalder, måske forbi den, virker intet af det der plejer at virke længere. Og er det så overhovedet umagen værd at prøve?

Måske genkender du nogle af de her symptomer:

Du savner din talje og tænker, at det måske er for sent at få en slankere krop og en krop i bedre  harmoni og balance. At du måske skal til at affinde dig med alle mulige gener, og acceptere et liv med begrænsninger.

Du føler dig stresset, udmattet eller nærmest drænet. Har humørsvingninger, svede-hedeture, tørre irriterede slimhinder eller fordøjelsesproblemer.

Måske er du generelt begyndt at føle dig begrænset i din livsudfoldelse, af smerter, ubehag eller sygdomme. Din nattesøvn er forstyrret og din sexlyst lille, eller helt væk.

Du har svært ved at koncentrere dig, holde fokus og huske. Du oplever oftere og oftere at være i dårligt humør eller ked af det.

Din smidighed, styrke, eller energi og lyst til bevægelse er blevet mindre. Måske også fordi det er sværere at holde på vandet.

Du får at vide at det bare er en overgang, men kender næsten ikke dig selv længere. Du savner den kvinde du var, uden at kunne få øje på den nye, som du gerne vil være.

Du længes efter at føle dig smertefri, stærkere, gladere, at føle dig smækker, lækker, i balance og mere energifyldt.

Men... Du kender allerede alle de gode råd og forudser en lang, ulige kamp fuld af forbud og restriktioner. Orker ikke endnu en kur med masser af forbud og regler, lækkerier du aldrig mere må spise, og timer i et motionscenter med hård, sveddryppende træning og smarte  instruktører.

Tror du, inderst inde, at du er nødt til at overgive dig til tyngdekraften?

Sådan er det heldigvis ikke, heller ikke for dig!

Der er så meget du kan gøre og jeg kan lære dig hvordan. Det er både nemmere og mere nydelsesfyldt end du forestiller dig. I denne alder får du særligt mange fordele ved at ændre dine vaner. Og jo før du kommer i gang, jo længere tid får du glæde af det.

Vi kvinder lever i gennemsnit ca. en tredjedel af livet EFTER vores overgangsalder.

De år skal ikke bare være ren overlevelse! Det kan og skal være en masse år, som vi glæder os til. Gode, sjove, aktive, berigende år med langt færre pligter og bekymringer end tidligere.

Tid til os selv. 

Selvom det kan være umuligt at forestille sig et overskudsliv, når man føler sig i underskud, så tør jeg godt love dig at der findes en sjovere vej. Gennem nye effektive vaner, uden lidelse og afsavn.

Jeg KAN vise dig en smutvej til mere lethed, saft, kraft og styrke

Også igennem overgangsalderen.

Jeg har hjulpet så mange kvinder, udover mig selv. Og det virker, også selvom man ikke tror på det.

Det du skal bruge er din nysgerrighed, tålmodighed, tillid og vilje, til at gå en ny vej.  Hos mig får du ikke ikke bare en standardplan, for ingen planer passer til alle. Og uanset hvem du er, eller hvilken historie du har med dig, møder jeg dig med respekt, forståelse og rummelighed.

Jeg ser hele dig som den du er, men jeg tager også højde for det liv du har levet, og det liv DU ønsker at leve. Vi undersøger sammen de dybereliggende årsager til netop dine udfordringer. Når vi kender dem, sammensætter vi en specialsyet plan til dig. En plan uden sult, uden restriktive regler og udmattende træning.

Med nydelse, styrke og mere saft og kraft.

Navn*
Emailadresse*
Telefonnummer
Besked*